Gjeni ndërmjetësin më të mirë për ju

Ne jemi të përkushtuar t'u sjellim tregtarëve komente të paanshme të ndërmjetësve për t'i ndihmuar ata të gjejnë ndërmjetësit më të mirë Forex, opsionet binare dhe shkëmbimet e kriptomonedhave për nevojat e tyre të tregtimit në internet.

Ne kemi shumë vlerësime të thelluara të ndërmjetësit, vlerësime dhe një mjet të dobishëm krahasimi për të ndihmuar tregtarët të identifikojnë shpejt dhe me lehtësi ndërmjetësit më të mirë për nevojat e tyre individuale.

50%
e bonusit
*Kapitali juaj mund të jetë në rrezik
Investimi në opsionet Forex, CFD dhe FX përfshin rrezik të konsiderueshëm të humbjes dhe nuk është i përshtatshëm për të gjithë investitorët.
 • Depozita minimale për hyrje
 • Conta de demonstração falas
 • Shumë mjete mësimore
$ 10.000
virtuale falas
*Kapitali juaj mund të jetë në rrezik
Investimi në opsionet Forex, CFD dhe FX përfshin rrezik të konsiderueshëm të humbjes dhe nuk është i përshtatshëm për të gjithë investitorët.
 • Më shumë se 100 para për të negociuar
 • Tërheqjet e shpejta
 • Platformë e teknologjisë së lartë fituese e çmimeve
$ 100.000
virtuale falas
*Kapitali juaj mund të jetë në rrezik
Investimi në opsionet Forex, CFD dhe FX përfshin rrezik të konsiderueshëm të humbjes dhe nuk është i përshtatshëm për të gjithë investitorët.
 • Një përzgjedhje e madhe e instrumenteve të tregtimit
 • Rregullore të shumta
 • Çmime të ndryshme ndërkombëtare
Shihni të gjithë ndërmjetësit

Shqyrtime ndërmjetësi për tregtim

Ekipi ynë ka studiuar qindra ndërmjetës dhe ju sjell informacionin më jetik në një analizë kompakte por të detajuar për t'ju ndihmuar të merrni një vendim të informuar për të zgjedhur ndërmjetësit më të mirë të tregtimit për nevojat tuaja individuale.

Çfarë janë ndërmjetësit e tregtimit?

Një ndërmjetës tregtar është një ndërmjetës që lejon klientët të blejnë dhe shesin instrumente tregtare për një tarifë të vogël komisioni. Ata u ofrojnë tregtarëve dhe investitorëve qasje në platforma në mënyrë që ata të mund të tregtojnë në tregje të ndryshme si Forex, Stoqet, Mallrat, Criptomoedas, Futures, Indekset, Metalet, Energjitë, Opsionet, Obligacionet, ETF, CFD, etj. që ofrojnë një kombinim të instrumenteve financiare.

Përveç ofrimit të llogarive dhe platformave tregtare, këta ndërmjetës shpesh ofrojnë një sërë shërbimesh brokerimi, duke përfshirë materiale edukative, mjete tregtare, analiza tregu, aplikacione tregtare, platforma tregtare sociale dhe më shumë.

 

Si të tregtoni në internet?

Tregtimi në internet përfshin investimin në produkte financiare duke përdorur një platformë tregtare të ofruar nga një firmë brokerimi që do të ofrojë një sërë tregjesh dhe asetesh të ndryshme.

Kur tregtoni online, ju jeni duke blerë (duke vazhduar) ose duke shitur (duke shkuar shkurt) instrumente financiare dhe duke spekuluar nëse çmimet do të rriten ose ulen në mënyrë që të përpiqeni të përfitoni nga lëvizjet e tregut. Një ndërmjetës vepron si një ndërmjetës midis tregtarit dhe tregjeve në të cilat ata tregtojnë.

Tregtimi në internet është lehtësisht i aksesueshëm, kushdo që ka një lidhje interneti mund të hapë një llogari brokerimi dhe të tregtojë në internet përmes platformave të tregtimit elektronik desktop, ueb dhe celular.

Si rregullohet tregu Forex?

Tregu Forex është i rregulluar me ligj në shumë vende të botës. Kjo është e nevojshme për të reduktuar probabilitetin e mashtrimit nga ana e ndërmjetësit Forex dhe për të mbrojtur kapitalin e investitorëve.

Për të hyrë në tregun ndërbankar, një ndërmjetësi duhet vetëm të regjistrohet si një organizatë që ofron shërbime financiare.

Kjo do të thotë, licencimi i ndërmjetësve Forex nuk është i detyrueshëm. Por ndërmjetësit që planifikojnë të punojnë me ndershmëri kërkojnë të marrin një licencë, sepse ajo u jep përdoruesve një garanci besueshmërie dhe mbrojtjeje.

Në të vërtetë, për të marrë një licencë, një ndërmjetës duhet të plotësojë disa kushte të vështira: t'i nënshtrohet verifikimit të duhur, të organizojë një fond kompensimi, të mbajë raporte transparente, etj. Licencat e ndërmjetësit ndahen në disa nivele.

Niveli i parë

Komisioni i Shkëmbimit të Derivateve të SHBA (CFTC) dhe Shoqata Kombëtare e Futures së SHBA (NFA). Këto janë organizatat më kërkuese, ato rregullojnë rreptësisht punën e ndërmjetësve të tyre, kështu që ndërmjetësit me licenca të tilla janë më të besueshëm.

Niveli i dytë

Autoriteti Rregullator Financiar i Mbretërisë së Bashkuar (FSA) dhe Komisioni Australian i Letrave me Vlerë dhe Investime (ASIC). Këtu kërkesat për lëshimin e licencës janë pak më të lehta, por në përgjithësi është shumë e vështirë për t'u marrë.

niveli i tretë

Komisioni i Letrave me Vlerë dhe Shkëmbimi i Qipros (CySEC) dhe Autoriteti i Shërbimeve Financiare të Maltës (MFSA). Raportimi është më i thjeshtë dhe kontrolli i përgjithshëm është më i dobët për këto organizata. Sidoqoftë, licencat e tyre u lëshohen gjithashtu vetëm ndërmjetësve të besuar.

niveli i katërt

Komisioni i Shërbimeve Financiare të Ishujve Britanikë të Virgjër (FSC BVI) dhe Komisioni Ndërkombëtar i Shërbimeve Financiare të Belizes (IFSC). Këto organizata nuk kërkojnë një ndërmjetës në zyrën e tyre përfaqësuese, por kryejnë auditime të rregullta.

Niveli i pestë dhe i gjashtë

Autoriteti i Shërbimeve Financiare të Seychelles (SFSA) dhe Autoriteti Rregullator Financiar i Ishujve Saint Vincent dhe Grenadines (SVG FSA). Ato kanë një sistem të thjeshtuar licencimi dhe një nivel të reduktuar kontrolli.

Këta rregullatorë janë dhënë si shembull; në fakt, ka shumë më tepër. Opsioni më i mirë është të zgjidhni një ndërmjetës, aktivitetet e të cilit rregullohen nga organizatat e nivelit 1 deri në 4; ato janë më të besueshmet.

Por ka edhe një detaj. Territorialisht, rregullatori ka fuqi ligjore vetëm në kufijtë e vendit të tij. Kjo do të thotë se nëse, për shembull, një rezident i Bashkimit Evropian vepron në BE, vetëm rregullatorët e BE-së mund ta mbrojnë atë.

Çfarë është një ndërmjetës i besuar?

Kur zgjidhni një ndërmjetës Forex, është e rëndësishme të mos bini viktimë e një mashtruesi, të ashtuquajturit "bucket shop" ose kompanisë "pa adresë".

Për t'ju ndihmuar të kuptoni ndryshimin midis një ndërmjetësi të paskrupullt dhe një ndërmjetësi të besueshëm, ne kemi identifikuar disa shenja të një ndërmjetësi të paskrupullt dhe një ndërmjetësi të besueshëm:

ndërmjetës i besuar mashtruesit
Informacioni në lidhje me kompaninë tregon të gjitha të mirat dhe të këqijat; ndërmjetësi punon me tregtarë fillestarë dhe me përvojë Unë preferoj të punoj me tregtarë fillestarë, shumë materiale promovuese për fillestarët
Komisionet dhe diferencat tregohen qartë Komisionet dhe pagesat e fshehura
Nuk ka rrëshqitje apo mosfunksionim Probleme me skalping aktiv, ngrirje të serverit, rrëshqitje të shpeshta
Shërbimi ndaj klientit është i shkathët, konsulentët janë të kualifikuar mirë Mbështetja e klientit është e heshtur, nuk mund të rregullohet shpejt
Tërheqja e fondeve kryhet menjëherë Reagimet e klientëve kanë gjithmonë probleme me tërheqjen e fondeve
Një kompani me një histori të gjatë, kapitalizim të madh, licencë dhe një numër të madh vlerësimesh pozitive Kompania është e sapokrijuar, origjina dhe madhësia e kapitalit të autorizuar nuk dihet, licenca nuk është publikuar, komentet e klientëve janë negative ose komentet janë pozitive, por janë shkruar sikur të ishin “kopje karbon”

Tregti Sociale Avatrade

Regjistrim i shpejtë

AvaTrade është pjesë e listës sonë të platformave më të mira të tregtimit social pasi u ofron tregtarëve platforma të shumta të tregtisë sociale direkte dhe indirekte.

91%
PUNSIONIMI
P SRMBLEDHJE

AvaTrade është pjesë e listës sonë të platformave më të mira të tregtimit social pasi u ofron tregtarëve platforma të shumta të tregtisë sociale direkte dhe indirekte.

AvaTrade ka bashkëpunuar me disa nga ofruesit më të mirë të sinjaleve në botë për të siguruar që tregtarët të mund të ndjekin tregtarët më të mirë kudo që të jenë.

Ata gjithashtu ofrojnë tregti të vetëdrejtuar në platforma tregtare intuitive në një gamë të gjerë prej mbi 250 instrumentesh tregtare, duke përfshirë Forex, CFD dhe kriptomonedha.

Platformat e tregtimit social AvaTrade përfshijnë:

Mirror Trader - Shijoni tregtimin manual, gjysmë automatik ose automatik duke ndjekur ofruesit tuaj të preferuar të sinjalit. Ju gjithashtu mund të kopjoni strategjitë algoritmike të tregtimit të zhvilluara nga tregtarë me përvojë së bashku me zhvilluesit kryesorë.

ZuluTrade — Zgjidhni nga një numër i madh ofruesish sinjalesh, të renditur duke përdorur parametra të ndryshëm praktikë, duke përfshirë tërheqjen maksimale dhe përfitimin mesatar.

AvaTrade është një nga ndërmjetësit më të mëdhenj online në botë për sa i përket vëllimit të tregtimit. Ato janë të rregulluara në 6 juridiksione mbresëlënëse duke përfshirë Evropën, Australinë dhe Afrikën e Jugut. Licencat e saj rregullatore shtrihen në 5 kontinente. Kjo siguron që ju të mund të bëni tregti të sigurta dhe të sigurta në mjedisin gjithëpërfshirës të tregtimit që ata ofrojnë.

AvaTrade ofron një larmi platformash të ndryshme tregtare sociale së bashku me tarifat konkurruese, infrastrukturë tregtare lider në industri dhe mbështetje të shkëlqyer ndaj klientit.

Për këto arsye dhe më shumë, ato bëhen lehtësisht platformat tona më të mira të tregtimit social.

Pozitiv
 • Më shumë se 250 instrumente tregtimi
 • Platforma të shumta të tregtimit social
 • Mjete dhe tregues falas të tregtimit
 • Rregullore në 6 juridiksione
 • mbështetje e shkëlqyer e klientit
 • Llogari demo falas
NEGATIV
 • Depozita minimale prej $100

Të gjithë tregtarët Forex duhet të vlerësojnë faktorët e mëposhtëm:

Parametrat e tregtimit: Deve haver um grande número de ativos por onscolher, com muitos prazos de validade diferentes for escolher. Deveria haver pelo menos dois instrumente të ndryshëm për escolher, embora muitos korrektore ofereçam mais do que isso.

 

Gjuhët e platformës: Isto será mais importante do que alguns do que outros. Todas as plataformas são fornecidas em inglês, mas as opções linguísticas adicionais podem variar muito. Verifikoni në faqen e internetit 'ea plataforma são fornecidos no seu idioma nativo.

 

Depozita minimale: qual é o custo para começar një negociues? Korrekton taksat e kobramit për negociação, nëse dëshiron të mbledhësh depozitat në bazë të përdorimit të pavlefshëm. O depozitë mínimo médio është 10 $ dhe 300 $. Qualquer montante que exceda isto é konsideron acima da média.

 

Opsionet bankare: E juaja metodë bankare ofrohet e preferuar? Kjo pyetje duhet të përgjigjet në fillim të procesit të vlerësimit, sepse nëse jo, do të duhet të kërkoni një ndërmjetës tjetër.

 

Bonuset dhe promovimet: Os montantes de bônus até 100% oferecidos por alguns korrektesa. Estes virão com condições que devem ser cumpridas antes de fazer uma retirada. Mesmo assim, os bônus e outras promoções podem dar um bom impulso aos fundos da conta.

 

Mbështetja e klientit: Um gestor de conta dedicado pode ou não ser fornecido, mas tregtarëve të tregtisë devem ter acesso a apoio ao klientë. Si konsiderojnë nesta área përfshirë os métodos de contato disponíveis e si horas durante si quais o apoio é prestado.

Si escolhas de korrektoret në dispozicion do të përfshijë kompanitë e reja dhe ato të themeluara. Shumë prej tyre janë të rregulluara, ndërsa disa nuk mund të jenë për shkak të vendndodhjes së tyre.

Është një fakt i provuar se ata që punojnë me një ndërmjetës të madh priren të fitojnë më shumë dhe të përjetojnë numrin më të vogël të problemeve.

Ndërsa mund të jeni të ngazëllyer për të filluar, ka shumë përfitime për të marrë kohë për të zgjedhur më të mirën. korrektues e Forex.

Çfarë është tregu Forex?
Ky është një treg i këmbimit valutor që bashkon operacionet financiare të të gjitha bankave dhe organizatave ndërkombëtare. Sistemi më i madh ekonomik në botë është i disponueshëm për të gjithë.
Si të filloni tregtimin në Forex?
Meqenëse një individ nuk mund të bëhet pjesëmarrës në treg, një tregtar duhet të regjistrohet me një ndërmjetës Forex. Ndërmjetësi i siguron tregtarit një terminal tregtar, mjete tregtare dhe të gjitha mundësitë e tregtimit Forex.
A ka ndonjë opsion të të ardhurave pasive Forex?
Po. Një tregtar mund të investojë fonde me rrezik minimal në llogaritë PAMM/LAMM, të cilat menaxhohen nga lojtarë profesionistë të tregut. Ka veçori të tjera si menaxhimi i besimit dhe shërbimet e tregtimit të kopjeve.
Sa i sigurt është tregu Forex?
Duke qenë se tregtimi bëhet sipas llojit të marzhit, ekziston gjithmonë një rrezik dhe fillimisht ai është mjaft i lartë. Por ndërmjetësit ofrojnë një sërë mundësish efektive për diversifikimin e rrezikut, për shembull portofolet PAMM. Gjithashtu, fondet e kompensimit emergjent.
error: