Milarian calo anu pangsaéna pikeun anjeun

Kami didédikasikeun pikeun nyangking padagang ulasan calo anu teu bias pikeun ngabantosan aranjeunna milarian calo Forex pangsaéna, pilihan binér sareng bursa mata uang digital pikeun kabutuhan dagang onlinena.

Kami gaduh seueur ulasan calo anu jero, rating sareng alat ngabandingkeun anu gunana pikeun ngabantosan padagang gancang sareng gampang ngaidentipikasi calo anu pangsaéna pikeun kabutuhan masing-masing.

50%
tina bonus
* Modal anjeun tiasa résiko
Investasi dina pilihan Forex, CFD sareng FX ngalibatkeun résiko rugi anu ageung sareng henteu cocog pikeun sadaya investor.
  • deposit minimum pikeun asupna
  • akun demo bébas
  • Loba alat pangajaran
$10.000
virtual bébas
* Modal anjeun tiasa résiko
Investasi dina pilihan Forex, CFD sareng FX ngalibatkeun résiko rugi anu ageung sareng henteu cocog pikeun sadaya investor.
  • Langkung ti 100 aset pikeun didagangkeun
  • withdrawals gancang
  • Platform téknologi tinggi anu meunang pangajén
$100.000
virtual bébas
* Modal anjeun tiasa résiko
Investasi dina pilihan Forex, CFD sareng FX ngalibatkeun résiko rugi anu ageung sareng henteu cocog pikeun sadaya investor.
  • Pilihan badag tina instrumen dagang
  • Sababaraha Perda
  • Rupa-rupa Awards Internasional
Tempo sadaya calo

ulasan calo keur dagang

Tim kami parantos diajar ratusan calo sareng masihan anjeun inpormasi anu paling penting dina analisa anu kompak tapi detil pikeun ngabantosan anjeun nyandak kaputusan anu terang pikeun milih calo dagang anu pangsaéna pikeun kabutuhan individu anjeun.

Naon ari calo dagang?

Calo dagang mangrupikeun perantara anu ngamungkinkeun para klien mésér sareng ngajual alat dagang pikeun biaya komisi anu alit. Aranjeunna nyayogikeun padagang sareng investor aksés kana platform supados aranjeunna tiasa dagang di sababaraha pasar sapertos Forex, Saham, Komoditas, Criptomoedas, Futures, Indeks, Logam, Énergi, Pilihan, Beungkeut, ETF, CFD, jsb. nu nawarkeun kombinasi instrumen finansial.

Salian nyadiakeun akun dagang jeung platform, calo ieu mindeng nyadiakeun rupa-rupa layanan brokerage, kaasup bahan atikan, parabot dagang, analisis pasar, aktip dagang, platform dagang sosial, sareng nu sanesna.

 

Kumaha dagang online?

Dagang online ngalibatkeun investasi dina produk kauangan nganggo platform dagang anu disayogikeun ku firma brokerage anu bakal nawiskeun rupa-rupa pasar sareng aset anu béda.

Lamun anjeun dagang online, anjeun meuli (bade lila) atawa ngajual (bade pondok) instrumen finansial sarta speculating naha harga bakal naek atawa ka handap dina urutan nyoba untung tina gerakan pasar. A calo meta salaku perantara antara padagang jeung pasar dimana aranjeunna dagang.

Dagang online gampang diaksés, saha waé anu gaduh sambungan internét tiasa muka akun brokerage sareng dagang online ngalangkungan desktop, wéb sareng platform dagang éléktronik mobile.

Kumaha pasar Forex diatur?

Pasar Forex diatur ku hukum di seueur nagara di sakumna dunya. Ieu diperlukeun pikeun ngurangan kamungkinan panipuan dina bagian tina calo Forex sarta ngajaga ibukota investor.

Pikeun asup ka pasar antarbank, calo ngan ukur kedah ngadaptar salaku organisasi anu nawiskeun jasa kauangan.

Hartina, lisénsi calo Forex henteu wajib. Tapi calo anu ngarencanakeun pikeun digawé jujur ​​kasampak pikeun meunangkeun lisénsi, sabab méré pamaké jaminan reliabilitas jeung panyalindungan.

Mémang, pikeun kéngingkeun lisénsi, calo kedah nyumponan sababaraha kaayaan anu sesah: ngajalanan verifikasi anu leres, ngatur dana kompensasi, ngajaga laporan transparan, jsb. Lisensi calo dibagi kana sababaraha tingkatan.

Tingkat kahiji

Komisi Bursa Derivatif AS (CFTC) sareng Asosiasi Futures Nasional AS (NFA). Ieu mangrupikeun organisasi anu paling nungtut, aranjeunna sacara ketat ngatur padamelan calo-calo na, janten calo anu gaduh lisénsi sapertos anu paling dipercaya.

Tingkat kadua

Otoritas Regulasi Keuangan Inggris (FSA) sareng Komisi Sekuritas sareng Investasi Australia (ASIC). Di dieu, sarat pikeun ngaluarkeun lisénsi rada gampang, tapi sacara umum hésé pisan kéngingkeun.

tingkat katilu

Komisi Sekuritas sareng Bursa Siprus (CySEC) sareng Otoritas Jasa Keuangan Malta (MFSA). Ngalaporkeun langkung saderhana sareng kontrol sadayana langkung lemah pikeun organisasi ieu. Nanging, lisénsina ogé dikaluarkeun ngan ukur ka calo anu dipercaya.

tingkat kaopat

Komisi Layanan Keuangan British Virgin Islands (FSC BVI) sareng Komisi Jasa Keuangan Internasional Belize (IFSC). Organisasi ieu henteu ngabutuhkeun calo di kantor perwakilan sorangan, tapi ngalaksanakeun audit rutin.

Tingkat kalima jeung kagenep

Seychelles Financial Services Authority (SFSA) jeung Saint Vincent and the Grenadines Islands Financial Regulatory Authority (SVG FSA). Aranjeunna gaduh sistem lisénsi anu saderhana sareng tingkat kontrol anu ngirangan.

régulator ieu dirumuskeun salaku conto; kanyataanna, aya leuwih. Pilihan anu pangsaéna nyaéta milih calo anu kagiatanana diatur ku organisasi tingkat 1 ka 4; aranjeunna paling dipercaya.

Tapi aya hiji deui detil. Sacara téritoris, régulator boga kakuatan hukum ngan dina wates nagara na. Ieu ngandung harti yén lamun, contona, hiji nyicingan Uni Éropa ngoperasikeun di EU, ngan régulator EU bisa ngajaga aranjeunna.

Naon calo anu dipercaya?

Nalika milih calo Forex, penting pikeun henteu janten korban scammer, anu disebut "toko ember" atanapi perusahaan "euweuh alamat".

Pikeun ngabantosan anjeun terang bédana antara calo anu teu jujur ​​sareng anu dipercaya, kami parantos ngaidentipikasi sababaraha tanda calo anu teu jujur ​​sareng calo anu dipercaya:

calo dipercaya scammers
Inpormasi ngeunaan perusahaan nunjukkeun sadaya pro sareng kontra; calo nu gawéna kalayan duanana beginners sarta padagang ngalaman Kuring leuwih resep digawekeun ku padagang novice, loba bahan promosi pikeun beginners
Komisi sareng panyebaran jelas dituduhkeun komisi disumputkeun na pangmayaran
Henteu aya slippage atanapi gangguan Masalah sareng scalping aktip, server freezes, slippages sering
Layanan palanggan lincah, konsultan mumpuni Pangrojong pelanggan jempé, teu aya perbaikan gancang
Ditarikna dana dilumangsungkeun promptly Eupan balik palanggan sok ngalaman masalah sareng ditarikna dana
Perusahaan anu gaduh sajarah panjang, kapitalisasi ageung, lisénsi sareng sajumlah ulasan anu positif Pausahaan karek dijieun, asal jeung ukuran ibukota otorisasi teu kanyahoan, lisensina teu acan diterbitkeun, komentar customer négatip atanapi komentar positif tapi ditulis saolah-olah "karbon copy"

Avatrade Dagang Sosial

Pendaptaran Gancang

AvaTrade mangrupikeun bagian tina daptar platform dagang sosial anu pangsaéna sabab nawiskeun padagang sababaraha platform dagang sosial langsung sareng henteu langsung.

91%
tanda baca
CV

AvaTrade mangrupikeun bagian tina daptar platform dagang sosial anu pangsaéna sabab nawiskeun padagang sababaraha platform dagang sosial langsung sareng henteu langsung.

AvaTrade parantos gawé bareng sareng sababaraha panyadia sinyal pangsaéna di dunya pikeun mastikeun padagang tiasa nuturkeun padagang anu pangsaéna dimana waé aranjeunna.

Éta ogé nawiskeun dagang mandiri dina platform dagang intuitif dina rupa-rupa langkung ti 250 instrumen dagang kalebet forex, CFD sareng mata uang kripto.

Platform dagang sosial AvaTrade kalebet:

Mirror Trader - Ngarasakeun dagang manual, semi-otomatis atanapi otomatis ku nuturkeun panyadia sinyal anu anjeun pikaresep. Anjeun oge bisa nyalin strategi dagang algorithmic dikembangkeun ku padagang ngalaman babarengan jeung pamekar ngarah.

ZuluTrade — Pilih tina sajumlah ageung panyadia sinyal, rengking ngagunakeun rupa-rupa parameter praktis, kalebet drawdown maksimum sareng kauntungan rata-rata.

AvaTrade mangrupikeun salah sahiji calo online panggedéna di dunya dina hal volume dagang. Éta diatur dina 6 yurisdiksi anu pikaresepeun kalebet Éropa, Australia sareng Afrika Kidul. Lisensi pangaturan na bentang 5 buana. Ieu mastikeun yén anjeun tiasa ngadamel perdagangan anu aman sareng aman dina lingkungan dagang komprehensif anu disayogikeun.

AvaTrade nawiskeun rupa-rupa platform dagang sosial anu béda sareng biaya kalapa, prasarana dagang anu unggul di industri sareng dukungan palanggan anu saé.

Kusabab alesan ieu sareng seueur deui, aranjeunna gampang janten platform dagang sosial anu pangsaéna.

POSITIF
  • Langkung ti 250 instrumen dagang
  • Sababaraha platform dagang sosial
  • Alat sareng indikator dagang gratis
  • Perda di 6 jurisdictions
  • rojongan customer alus teuing
  • Akun demo gratis
NEGATIF
  • Deposit minimum $100

Sadaya padagang Forex Perlu Meunteun Faktor Di handap ieu:

Parameter Dagang: Kedah aya sajumlah ageung aset pikeun dipilih, sareng seueur tanggal kadaluwarsa anu béda pikeun dipilih. Sahenteuna kedah aya dua instrumen anu béda pikeun dipilih, sanaos seueur calo nawiskeun langkung ti éta.

 

Basa Platform: Nyaéta mais penting ngalakukeun éta alguns do que outros. Todas salaku plataformas são fornecidas em inglês, mas as opções linguísticas adicionais podem variar muito. Verifique se o 'website' atanapi plataforma são fornecidos no seu idioma nativo.

 

deposit minimum: qual é o custo para começar a negociar? Os corretores não cobram taxas por negociação, pelo que todos os fundos depositados podem ser utilizados para negociar. O depósito mínimo médio é entre $ 10 e $ 300. Qualquer montante que exceda isto é considerado acima da média.

 

Pilihan Perbankan: Anjeun métode perbankan pikaresep ditawarkeun? Patarosan ieu kedah dijawab dina awal prosés évaluasi, sabab upami henteu, anjeun kedah milarian calo anu sanés.

 

Bonus sareng promosi: Os montantes de bônus até 100% séria oferecidos por alguns corretores. Estes virão com condições que devem ser cumpridas antes de fazer uma retirada. Mesmo assim, os bônus e outras promoções podem dar um bom impulso aos fundos da conta.

 

rojongan klien: Um gestor de conta dedicado pode ou não ser fornecido, mas todos os trader devem ter acesso a apoio ao cliente. Sakumaha ngémutan épésia dina waktos anu sami sareng kontén disponíveis salaku waktos durante salaku quais o apoio é prestado.

Salaku escolhas de calo sadia bakal kaasup duanana pausahaan anyar jeung ngadegkeun. Seueur anu diatur, sedengkeun anu sanés henteu tiasa kusabab lokasina.

Ieu mangrupikeun kanyataan anu kabuktosan yén jalma anu damel sareng calo anu hébat condong nampi paling seueur sareng ngalaman pangsaeutikna masalah.

Sanaos anjeun bungah pikeun ngamimitian, aya seueur mangpaat pikeun nyandak waktos pikeun milih anu pangsaéna. korétor tina Forex.

Naon pasar Forex?
Ieu mangrupikeun pasar devisa anu ngahijikeun operasi kauangan sadaya bank sareng organisasi internasional. Sistem ékonomi panggedéna di dunya sayogi pikeun sadayana.
Kumaha ngamimitian dagang dina Forex?
Kusabab individu teu tiasa janten pamilon pasar, padagang kedah ngadaptar sareng calo Forex. Calo nyayogikeun padagang terminal dagang, alat dagang sareng sadaya kasempetan dagang Forex.
Naha aya pilihan panghasilan Forex pasip?
Sumuhun. A padagang bisa investasi dana kalawan resiko minimal dina akun PAMM / LAMM, nu dikelola ku pamaén pasar profésional. Aya fitur anu sanés sapertos manajemén amanah sareng jasa dagang salinan.
Kumaha aman pasar Forex?
Nalika dagang dilakukeun dumasar kana jinis margin, sok aya résiko sareng mimitina rada luhur. Tapi calo nawiskeun sababaraha kasempetan mujarab pikeun diversifikasi résiko, contona portofolio PAMM. Ogé, dana santunan darurat.
kasalahan: